Zsuzsi

DTT_4918 DTT_4919 DTT_4934zsuzsi-5zsuzsi-8

Ha engem választotok fotósotoknak, nem csak azért leszek veletek egész nap, hogy epic képeket készítsek rólatok, mindenről és mindenkiről aki aznap körülvesz titeket. Ott leszek, hogy könnyeket töröljek a szemetek alól ha kell, viszem a ruhád alját miközben erdőben sétálunk a tökéletes helyre, gombot varrok vissza a menyasszonyi ruhára egy kézzel, mert közben a másikkal a pezsgőt bontó barátnőidet fotózom (true story!) és este pedig két kattintás között teljesen biztos, hogy veletek táncolok.

Bónuszként pedig meglepően jól kötök nyakkendőt, és biztosan van nálam ragasztószalag, meg egy pár esernyő (just in case). Imádom a munkám, imádom a csillogást a párok szemében, hogy az én szememen keresztül láthatjátok, hogyan néztek rátok a legjobb barátaitok, amikor egy életre megígértétek egymásnak a legtöbbet, amit csak lehet. Azt, hogy én lehetek az emlékeitek őrzője.

Imádom, hogy nektek köszönhetően folyton újra élhetem azt az érzést, amit fogadalomtétel közben a saját esküvőmön is éreztem, és ha akartok egy titkot is hallani, akkor elárulhatom, hogy lehet hogy néha én is veletek sírok ilyenkor (ettől még a fent említett EPIC fotók garantáltan elkészülnek). Amikor nem fotózok, akkor valószínűleg egy nagyon jó fej háromévessel és az édesapjával töltöm az időt, világraszóló terveket szövögetünk, utazunk, vagy azt tervezzük hova kellene legközelebb utazni. Szeretem az orosz irodalmat, a gintonicot, a klasszikus zenét, a barátaimat, akik gyakorlatilag bármire rá tudnak venni, mezítláb angolgyepen sétálni, éjszakát áttáncolni. Budapestet éjjel, Havannát éjjel, nappal. Őrült kalandokba keveredni, új emberekkel megismerkedni, történeteket elmesélni. Nagyon örülnék, ha a tiétek lehetne a következő!

Zsuzsi

Beszélt nyelvek: Angol, német és örmény

Vica+ Imre

Lina + Bence

zsuzsiportfolio-65

zsuzsiportfolio-66

zsuzsiportfolio-67

zsuzsiportfolio-68

zsuzsiportfolio-70

zsuzsiportfolio-71

zsuzsiportfolio-72

zsuzsiportfolio-73

zsuzsiportfolio-74

zsuzsiportfolio-75

zsuzsiportfolio-77

zsuzsiportfolio-78

zsuzsiportfolio-79

zsuzsiportfolio-80

zsuzsiportfolio-84

zsuzsiportfolio-85

zsuzsiportfolio-86

zsuzsiportfolio-76

zsuzsiportfolio-27

zsuzsiportfolio-29

zsuzsiportfolio-31

zsuzsiportfolio-33

zsuzsiportfolio-34

zsuzsiportfolio-36

zsuzsiportfolio-38

zsuzsiportfolio-13

zsuzsiportfolio-15

zsuzsiportfolio-19

zsuzsiportfolio-20

zsuzsiportfolio-21

zsuzsiportfolio-22

zsuzsiportfolio-1

zsuzsiportfolio-2

zsuzsiportfolio-3

zsuzsiportfolio-4

zsuzsiportfolio-5

zsuzsiportfolio-6

zsuzsiportfolio-7

zsuzsiportfolio-8

zsuzsiportfolio-9

zsuzsiportfolio-10

zsuzsiportfolio-11

zsuzsiportfolio-12

zsuzsiportfolio-40

zsuzsiportfolio-41

zsuzsiportfolio-42

zsuzsiportfolio-43

by Porcio Norbert - TRILITE STUDIO

zsuzsiportfolio-49Comments are closed.